+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Gól Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 58 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    84%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Roman

rodina s malými dětmi, 5.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla

skupina přátel, 21.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemný personál, vždy ochotní vyjít vstříct s ranní snídaní, velmi to ceníme, je to již velmi ojedinělé. děkujeme mnohokrát

  • nemáme nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Hudecová

dospělý pár, 30.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.8.2016

English

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lubomír Sklenář

skupina přátel, 31.7.2016

Bělkovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vybavení na sport

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.7.2016

English

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 5.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Milý přístup personálu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 24.2.2016

Krnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika

rodina s malými dětmi, 6.2.2016

Suchdol nad Odrou Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Zimní pobyt se nám velice líbil, snídaně super i zajištěné večeře v blízkosti hotelu. Jelikož jsme jezdili lyžovat využili jsme večer i bowling přímo v hotelu, Hotel nabízí i posilovnu a sqash, hlídané parkoviště a myslím si, že i během celého roku je zde co dělat, podle toho co jsme viděli. Fotbálek, tenis atd.. Super, vřele doporučujeme i s dětmi. Všude je to blízko...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dita

rodina s malými dětmi, 4.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Katka

rodina se staršími dětmi, 27.1.2016

Olomouc Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemný vstřícný personál, útulné prostory a zařízení.

  • V hotelu se nám líbilo, akorát by bylo fajn mít na pokoji aspoň malinký kuchyňský koutek ☺

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 23.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné a profesionální jednání, velká ochota (v dnešní době a po mnoha jiných zkušenostech v jiných podnicích velmi vzácná až ojedinělá), a vždy příjemné jednání. Děkujeme lyžaři ze Zlína

  • nebyl žádný problém!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

skupina přátel, 23.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5

ALEŠ

jednotlivec, 7.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 2.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Stanislav

rodina se staršími dětmi, 17.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme v ubytováni pouze na 1 noc, takže hodnocení je jen první dojem, avšak bez problémů.

  • V recepci při přihlašování k ubytování chtěla paní v recepci vědět u první přihlašované ženy i její rodné příjmení, že to prý musí zapsat. Myslím, že občanský průkaz poskytuje všechny údaje o dané osobě, proto jsem vyjádřil svůj nesouhlas a u druhé přihlašované ženy tento údaj již nebyl požadován.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

mladý pár, 2.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • příjemný personál, dovolili nám vyklidit pokoj později než je oficiálně uvedeno (mohli jsme se po svatbě kvalitně vyspat)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

rodina se staršími dětmi, 13.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lucie Gorecká

skupina přátel, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi milý a ochotní majitelé. Sice se zde nevaří, ale restaurace byla vzdálená cca 250m. Ski areálů Kouty vzdálen 5 min. jízdy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.