+421 342 251 251
Po - Pia: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Gól Recenzie

Hodnotenie hotela

89%
Veľmi dobré

by 57 reviews

  • Personál

    90%
  • Čistota

    94%
  • Vybavenie

    88%
  • Komfort

    84%
  • Pomer cena/kvalita

    90%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Roman

rodina s malými deťmi, 5.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla

skupina priateľov, 21.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Příjemný personál, vždy ochotní vyjít vstříct s ranní snídaní, velmi to ceníme, je to již velmi ojedinělé. děkujeme mnohokrát

  • nemáme nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Hudecová

starší pár, 30.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.8.2016

English

  • Celkové hodnotenie
80 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lubomír Sklenář

skupina priateľov, 31.7.2016

Bělkovice Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Vybavení na sport

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.7.2016

English

  • Celkové hodnotenie
84 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 5.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Milý přístup personálu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina so staršími deťmi, 24.2.2016

Krnov Česká republika

  • Celkové hodnotenie
80 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika

rodina s malými deťmi, 6.2.2016

Suchdol nad Odrou Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Zimní pobyt se nám velice líbil, snídaně super i zajištěné večeře v blízkosti hotelu. Jelikož jsme jezdili lyžovat využili jsme večer i bowling přímo v hotelu, Hotel nabízí i posilovnu a sqash, hlídané parkoviště a myslím si, že i během celého roku je zde co dělat, podle toho co jsme viděli. Fotbálek, tenis atd.. Super, vřele doporučujeme i s dětmi. Všude je to blízko...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dita

rodina s malými deťmi, 4.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Příjemné a profesionální jednání, velká ochota (v dnešní době a po mnoha jiných zkušenostech v jiných podnicích velmi vzácná až ojedinělá), a vždy příjemné jednání. Děkujeme lyžaři ze Zlína

  • nebyl žádný problém!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

skupina priateľov, 23.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
80 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5

Aleš

jednotlivec, 7.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina priateľov, 2.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
82 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Stanislav

rodina so staršími deťmi, 17.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Byli jsme v ubytováni pouze na 1 noc, takže hodnocení je jen první dojem, avšak bez problémů.

  • V recepci při přihlašování k ubytování chtěla paní v recepci vědět u první přihlašované ženy i její rodné příjmení, že to prý musí zapsat. Myslím, že občanský průkaz poskytuje všechny údaje o dané osobě, proto jsem vyjádřil svůj nesouhlas a u druhé přihlašované ženy tento údaj již nebyl požadován.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

mladý pár, 2.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
94 %
  • příjemný personál, dovolili nám vyklidit pokoj později než je oficiálně uvedeno (mohli jsme se po svatbě kvalitně vyspat)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

rodina so staršími deťmi, 13.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
98 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lucie Gorecká

skupina priateľov, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Velmi milý a ochotní majitelé. Sice se zde nevaří, ale restaurace byla vzdálená cca 250m. Ski areálů Kouty vzdálen 5 min. jízdy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

rodina so staršími deťmi, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
84 %
  • Byli jsme spokojení, příště bych ale volila raději 2 dvoulůžkové pokoje, protože máme 2 starší děti a bylo to tedy v pokoji trochu stísněnější. Snídaně by se mohla trochu víc obměňovat, ale jinak jsme bylo vše v pořádku a výborné sportovní vyžití.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9
Internetová stránka používa cookies

Používame cookies, aby sme vám poskytli najlepšie možné služby. Používaním týchto stránok súhlasite s ich využitím.