+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Relax Centrum Gól Loučná n. D. Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 59 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

mladý pár, 17.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Ptáková

rodina s malými dětmi, 26.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechny zjišťované parametry hodnotím 10 body. Byli jsme velmi spokojeni. Majitel nám vyšel maximálně vstříc, je to milý a ochotný člověk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš

jednotlivec, 6.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • VŠE BYLO SUPER , VSTŘÍCNÉ A LASKAVÉ PŘIJETÍ, VÝBORNÁ PÉČE , PERFEKTNÍ OBSLUHA , KVALITA ZA VYNIKAJÍCÍ CENY.

  • VŮBEC NIC

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Gorecká

skupina přátel, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi milý a ochotní majitelé. Sice se zde nevaří, ale restaurace byla vzdálená cca 250m. Ski areálů Kouty vzdálen 5 min. jízdy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 10.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Super doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav

rodina se staršími dětmi, 17.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme v ubytováni pouze na 1 noc, takže hodnocení je jen první dojem, avšak bez problémů.

  • V recepci při přihlašování k ubytování chtěla paní v recepci vědět u první přihlašované ženy i její rodné příjmení, že to prý musí zapsat. Myslím, že občanský průkaz poskytuje všechny údaje o dané osobě, proto jsem vyjádřil svůj nesouhlas a u druhé přihlašované ženy tento údaj již nebyl požadován.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Běluša

jednotlivec, 21.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bez výhrad, maximální spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš

jednotlivec, 7.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné a profesionální jednání, velká ochota (v dnešní době a po mnoha jiných zkušenostech v jiných podnicích velmi vzácná až ojedinělá), a vždy příjemné jednání. Děkujeme lyžaři ze Zlína

  • nebyl žádný problém!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dita

rodina s malými dětmi, 4.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

rodina s malými dětmi, 6.2.2016

Suchdol nad Odrou Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Zimní pobyt se nám velice líbil, snídaně super i zajištěné večeře v blízkosti hotelu. Jelikož jsme jezdili lyžovat využili jsme večer i bowling přímo v hotelu, Hotel nabízí i posilovnu a sqash, hlídané parkoviště a myslím si, že i během celého roku je zde co dělat, podle toho co jsme viděli. Fotbálek, tenis atd.. Super, vřele doporučujeme i s dětmi. Všude je to blízko...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 13.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Milý přístup personálu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lubomír Sklenář

skupina přátel, 31.7.2016

Bělkovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vybavení na sport

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Pávek

rodina se staršími dětmi, 17.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla

skupina přátel, 21.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemný personál, vždy ochotní vyjít vstříct s ranní snídaní, velmi to ceníme, je to již velmi ojedinělé. děkujeme mnohokrát

  • nemáme nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman

rodina s malými dětmi, 5.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kubálek M.

skupina přátel, 25.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10