0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Relax Centrum Gól Loučná n. D. Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 59 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    88%
  • Komfort

    85%
  • Cena

    91%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Michal Brauner

dorośli, 29.7.2018

Zábřeh Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • V penzionu gol se nam libilo s kocickou :-) Nemuzeme si na nic stezovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman

rodzina z małym dzieckiem, 5.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla

grupa przyjaciół, 21.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemný personál, vždy ochotní vyjít vstříct s ranní snídaní, velmi to ceníme, je to již velmi ojedinělé. děkujeme mnohokrát

  • nemáme nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Hudecová

para, 30.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2016

English

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lubomír Sklenář

grupa przyjaciół, 31.7.2016

Bělkovice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vybavení na sport

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2016

English

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Milý přístup personálu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 24.2.2016

Krnov Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika

rodzina z małym dzieckiem, 6.2.2016

Suchdol nad Odrou Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Zimní pobyt se nám velice líbil, snídaně super i zajištěné večeře v blízkosti hotelu. Jelikož jsme jezdili lyžovat využili jsme večer i bowling přímo v hotelu, Hotel nabízí i posilovnu a sqash, hlídané parkoviště a myslím si, že i během celého roku je zde co dělat, podle toho co jsme viděli. Fotbálek, tenis atd.. Super, vřele doporučujeme i s dětmi. Všude je to blízko...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dita

rodzina z małym dzieckiem, 4.2.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.1.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemné a profesionální jednání, velká ochota (v dnešní době a po mnoha jiných zkušenostech v jiných podnicích velmi vzácná až ojedinělá), a vždy příjemné jednání. Děkujeme lyžaři ze Zlína

  • nebyl žádný problém!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

grupa przyjaciół, 23.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5

Aleš

podróżujący w pojedynkę, 7.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 2.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Stanislav

rodzina ze starszym dzieckiem, 17.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme v ubytováni pouze na 1 noc, takže hodnocení je jen první dojem, avšak bez problémů.

  • V recepci při přihlašování k ubytování chtěla paní v recepci vědět u první přihlašované ženy i její rodné příjmení, že to prý musí zapsat. Myslím, že občanský průkaz poskytuje všechny údaje o dané osobě, proto jsem vyjádřil svůj nesouhlas a u druhé přihlašované ženy tento údaj již nebyl požadován.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

dorośli, 2.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • příjemný personál, dovolili nám vyklidit pokoj později než je oficiálně uvedeno (mohli jsme se po svatbě kvalitně vyspat)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

rodzina ze starszym dzieckiem, 13.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10